Spelbolag för handbolls betting

Här på handbollsbetting.se har vi samlat marknadens bästa spelbolag när det kommer till odds på handboll. För att komma med på vår sida så måste spelbolagen ha en svensk spellicens, tydliga regler och villkor.

  • En lista med spelbolagen som har odds på handboll
  • Bonusar för nya spelare
  • Säkra alternativ med snabba utbetalningar
  • …du kan börja direkt med hjälp av ditt BankID!

Lista: Bästa spelbolagen för handboll

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Hur fungerar det här med odds?

Odds är ett uttryck för sannolikheten för att en viss händelse ska inträffa, och det används ofta i samband med betting och spel. När det gäller betting används odds för att avgöra hur mycket en person kan vinna på ett visst spel eller en viss satsning. Ju lägre odds, desto större är sannolikheten för att händelsen ska inträffa och därmed desto mindre vinner man om man satsar på det.

Om du till exempel satsar på att ett visst handbollslag ska vinna en match, och oddsen för att det laget ska vinna är 2, betyder det att om du satsar 100 kronor och laget vinner, så vinner du 200 kronor (100 kronor x 2) tillbaka. Ju högre odds, desto mindre sannolik är det att händelsen ska inträffa, och därmed kan du vinna mer pengar om du satsar på det och det visar sig vara rätt. En annan pålitlig sida där du kan läsa mer om odds är politikodds.se.

Fördelar med spelbolag som har svensk licens

Betalningar med Swish

Spelbolag med svensk licens erbjuder oftast Swish som betalningsmetod. Detta är ett uppskattat inslag hos många då det är en otroligt populär och smidig tjänst.

Erbjuder BankID

Spelbolag med svensk licens erbjuder BankID vilket gör verifieringen av ditt konto snabb och trygg. Detta är en viktig åtgärd för att se att spelaren har åldern inne.

Gränser för insättning

Innan du kommer igång med spelandet så ska du fylla i gränser för hur mycket pengar du kan sätta in. Gränserna gäller dagligen, veckovis och månadsvis. När dessa gränser uppnås så kan du inte sätta in mer pengar. Det är upp till dig vilken gräns som passar för ditt spelande.

Tillgång till Spelpaus

Spelpaus är en tjänst där du enkelt kan stänga av dig från spel under en valfri tidsperiod om du känner att det blivit för mycket spelande. En avstängning på Spelpaus.se gäller allt spel som kräver registrering hos spelbolag som har en svensk spellicens.

Spelhistorik

Spelbolag med svensk licens erbjuder dig att se din spelhistorik så att du lätt kan följa hur ditt spelande går. Detta är viktigt för att vara medveten om hur mycket man vinner eller förlorar.

Skattefria vinster för svenska spelare

En stor fördel med att välja ett spelbolag med svensk licens är att du inte behöver betala någon skatt på eventuella vinster. Alla vinster är skattefria för dig så länge du väljer en spelsida med svensk licens.