Betting på Svensk handbollselit (SHE)

Svensk handbollselit (SHE) är Sveriges högsta liga i handboll för damer. Tidigare gick den under namnet Elitserien (1989-2016). En stor anledning till att man valde att byta skepnad var med målet att bli Nordens bästa damliga och lyfta damhandbollen i Sverige.

SHE är en liga som gjort sig känd för hårda närkamper och blixtsnabba vändningar. Varje säsong bjuder på förstaklassig handboll.

Odds på SHE damer

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Samtliga aktörer som vi har listade på vår sida erbjuder idag odds på SHE. Det är i regel ett stort utbud av olika spelmöjligheter du kan välja mellan.

Olika bettingmarknader på SHE matcher:
Asian Handicap
Matchvinnare (satsa på lag 1, oavgjort eller lag 2)
Antal mål i matchen
Hemmalag antal mål udda/jämnt
Bortalag mål udda/jämnt
Med mera.

Här kan du streama senaste säsongen av Svensk Handbollselit (SHE)

C More sänder alla matcher från både Handbollsligan (herrligan) och SHE (damligan).
https://www.cmore.se/sport/handboll

Var köper jag biljetter till SHE matcher?

Att se handboll live är en häftig upplevelse. Om du är intresserad av att köpa biljetter för att se ditt lag live så är det enklast att gå in på din lokala klubbs hemsida för mer information. Ett annat tips är att även följa klubben på sociala medier så du alltid är uppdaterad om var och när matcher ska spelas.

Är det dyrt att gå på handbollsmatcher?

Nej det är inte speciellt dyrt att gå på handboll. När vi undersökte biljettpriserna för säsongen 2022/23 på Skuru IK Handbolls hemsida så gick en sittplats (vuxen) för 150 kronor och en sittplats (pensionärer och ungdom upp till 18 år) för 100 kronor.

Statistik för SHE

På den officiella hemsida för SHE så hittar du utförlig statistik som inkluderar spelarstatistik, spelarhistorik, lagstatistik och mycket mer. Perfekt för dig som vill nörda ner dig och lära dig mer om ligan.