Betting på Liga Asobal

Bild: Vanbasten 23 [CC-BY-SA-4.0], via Wikimedia

Liga ASOBAL är en professionell handbollsliga i Spanien. Den är en av de främsta ligorna i Europa och har utsetts till bästa ligan i världen vid flera tillfällen. Ligan består av 16 lag från olika delar av Spanien som tävlar mot varandra i en serie om 30 matcher. Laget med flest poäng efter de 30 matcherna koras som ligamästare.

Liga ASOBAL är känd för sin höga nivå på spelarna och matcherna, och lockar många fans och åskådare till sina matcher. Flera av världens främsta handbollsspelare har spelat i Liga ASOBAL under sin karriär. Några välrespekterade namn som kommit att representera spanska klubbar är Staffan Olsson, Mikhail Yakimovich och Ólafur Stefánsson.

Betting på Liga Asobal och annan spansk handboll

Letar du efter betting på Liga Asobal så har du kommit rätt. Vi listar spelbolagen som ger dig de bästa oddsen på Liga Asobal.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Varför har handboll blivit en så populär sport i Spanien?

Handboll är en mycket dynamisk och spännande sport att titta på. Det är en kontaktsport som kräver både snabbhet och uthållighet från spelarna, och matcherna kan vara mycket intensiva och välspelade. Dessutom är handboll en lagssport, så det är roligt att se hur laget samarbetar och använder olika strategier för att försöka vinna matchen.

Biljetter till FC Barcelonas handbollsmatcher

Idag väljer fler och fler svenskar att resa ner och se fartfylld handboll i Spanien. Är man intresserad av att gå på en match med storlaget Barcelona så går det att beställa biljetter direkt via deras hemsida.

Läs mer här: https://www.fcbarcelona.com/en/tickets/handball

Var kan jag streama Liga Asobal?

Partners till ligan som sänder matcherna är GOL PLAY och LaLigaSportsTV.