Betting på Handbollsligan

handbollsligan odds

Handbollsligan är den högsta divisionen i handboll för herrar i Sverige. Mellan åren 1934-1990 så gick ligan under namnet Allsvenskan. Efter det kom den att heta Elitserien 1990-2016 för att sedan byta namn till handbollsligan inför säsongen 2016/2017.

Handbollsligan består av fjorton lag där alla möts i dubbelmöten. Efter den ordinarie omgången så går lagen vidare till slutspelet där det avgörs vilket lag som blir Svensk mästare. Laget som slutar sist i ligan blir nedflyttade till Allsvenskan.

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Odds på Handbollsligan

En vanlig satsning är att spela på hur matchen kommer att sluta. Det finns då tre odds för matchens utgång. Hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2).

Förutom detta så finns det andra odds du kan spela på. Det kan vara vilket lag som ska vinna ligan innan den startar eller hur många mål sommer att göras i matchen.

Live betting på Handbollsligan

Livebetting ger dig möjlighet att kunna lägga ett bet under en pågående match. Oddsen kan svänga ordentligt och ska man satsa på en match som redan är live bör man själv följa matchen så man har god koll på läget.

Vad är skillnaden mellan höga och låga odds?

Generellt så betyder låga odds att det mest sannolika att det händer. Så om IFK Kristianstad har 1.10 i odds för att vinna över Lugi HF med 7.90 i odds, så betyder det att spelbolaget bedömer att det är en stor chans att IFK Kristianstad tar hem vinsten.

Det bör emellertid nämnas att det mesta kan hända i sporten och ibland är det värt att ta en satsning på lite högre odds. Något som är helt upp till dig som spelare att avgöra.

Var kan jag streama Handbollsligan?

Hos C More kan du streama alla matcher i handbollsligan för herrar och Svensk handbollselit (SHE) som är Sveriges högsta division i handboll för damer. Läs mer hos C More.
https://www.cmore.se/sport/handboll

Var köper jag biljetter till Handbollsligans matcher?

Det lättaste sättet är att bara söka direkt på Google efter biljetter för klubben/matchen du vill se. Annars kan du gå in direkt på ditt lags hemsida eller sociala medier och se vilken information som finns där.

Var hittar jag spelschemat för årets säsong?

Spelschemat för säsongen hittar du här https://handbollsligan.se/spelschema/