Betting på Handball Bundesliga

Handball Bundesliga
Bild: Michael Frey [CC-BY-SA-4.0], via Wikimedia

Handball-bundesliga är en av världens största och aktade handbollsligor. Det är den högsta divisionen för handboll i Tyskland. Officiella namnet är Liqui Moly Handball-Bundesliga sedan 2019 då ligan fick en ny huvudsponsor.

Många lag från Tyskland har genom åren vunnit den prestigefyllda Europacupen/EHF Champions League i handboll. Det säger en del om kvalitén på de tyska lagen och spelarna där. Bland lagen som vunnit hittar vi bland annat THW Kiel, HSV Hamburg, SG Flensburg-handewith med flera.

Spelbolag med odds på tysk handboll

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Då Tyskland är en stor och respekterad handbollsnation så har spelbolagen givetvis odds på många av matcherna som spelas där. Både från herrarnas Bundesliga till Bundesligan för damer. Även andra divisioner och turneringar som hålls i Tyskland finns det odds på.

Så kan du lära dig mer om ligan och lyckas bättre med betting

Tänk på att det är viktigt att ha grundläggande förståelse om sporten du spelar på. Att ha sett ett antal matcher och läst på om tidigare möten mellan lagen underlättar när du bettar. Kunskap är makt lyder ett gammalt citat och det är av en anledning att det lever kvar hos oss ännu.

Var kan jag streama Bundesliga handbollsmatcher ?

I Sverige så har Viaplay sändningar från tyska Bundesliga.
https://viaplay.se/sport/handboll/bundesliga

Biljetter till Handball Bundesliga

Då det är en oerhört populär liga för handbollsälskare så finns det gott om alternativ för dig som rest till Tyskland för att uppleva matcherna på plats. Ticketmaster har biljetter till flera tyska matcher. Det finns även sportresebyråer som anordnar sportresor till Tyskland med handboll i fokus.

Många svenskar spelar i Handball-Bundesliga

Är man ute efter att se svenskar som spelar handboll på en hög internationell nivå så är Bundesliga en bra liga att följa. Senaste åren har svenska spelarna presterat otroligt bra. Stjärnspelare som Niclas Ekberg, Andreas Palicka, Jim Gottfridsson med flera har genom åren gjort bra ifrån sig.

Säsongen 2019/2020 lyckades Niclas Ekberg att vinna Champions League med sitt tyska lag Kiel. I finalen slog man storlaget Barcelona och Ekberg stod för en bra insats när han blev målbäst.

Officiell hemsida: https://www.liquimoly-hbl.de/en/