Betting på Allsvenskan i handboll

allsvenskan handbollsmatch
Bild: Youtube

Allsvenskan är den näst högsta ligan i handboll i Sverige för herrlag. Varje säsong så tävlar lagen om att flyttas upp till Handbollsligan. Lagen som presterar sämre och slutar sist i tabellen riskerar nedflyttning till Division 1.

Det finns även allsvenskan i handboll för damer. Där tävlar lagen om att ta sig upp till den högsta divisionen Svensk handbollselit (SHE).

Har spelbolagen odds på Allsvenskan i handboll?

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

100% UPP TILL 500KR

500KR GRATISSPEL

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Handboll är idag en väldigt populär sport som fortsätter växa så det knakar. Detta har inneburit att även bettingbolagen har börjat erbjuda spel på sporten i allt högre utsträckning. Spelbolagen vi listar på vår sajt har ett brett utbud av handbolls odds från divisionerna i Sverige till större europeiska ligor och cuper.

Vad är en välkomstbonus och hur fungerar den?

I stort sett alla spelbolag erbjuder nya kunder någon form av välkomstbonus i samband med att man registrerar sig på deras sajt. Vad för typ av bonus det är kan variera. Det är viktigt att man är medveten om att bonusarna ofta har en del krav som måste följas. Därför är det av yttersta vikt att du läser regler & villkor hos spelbolaget som du väljer att öppna konto hos.

Ett av de vanligaste kraven är det som kallas för omsättningskrav. Det innebär att du behöver omsätta din bonus ex antal gånger innan du kan ta ut dina vinstpengar. Omsättningskravet kan se ut som så att du behöver omsätta 6x på sport till ett minimum av 1.80 odds. Alltså, för att du ska kunna hämta ut din vinst från din välkomstbonus så måste du alltså spela på ett odds som är högre än 1.80.

Var hittar jag statistik och tabeller från Allsvenskan i handboll?

Du kan surfa in på svenskhandboll.se och klicka in dig på serier & resultat där du kan välja vilken säsong och serie du vill ha statistik från.

Länkar

https://www.svenskhandboll.se/